Gezocht: nieuw acteertalent met 'Ik Wil In 'GTST'

dinsdag 28 augustus 2007

Door de verschillende talentenjachten op televisie is inmiddels duidelijk geworden dat er veel onontdekt zangtalent is in Nederland. Maar hoe zit dat met het acteertalent van onze landgenoten? Misschien zijn er wel mensen bij wie het acteren in het bloed zit, maar die niet weten welke weg te bewandelen.

A


l staat iemand ingeschreven bij een castingbureau, het is altijd afwachten of de ultieme kans voorbij komt. Met 'Ik wil in GTST!' wordt die unieke kans nu op een presenteerblaadje aangeboden. Want de makers van de populaire soap zijn op zoek naar nieuw talent. Geen castingbureau, geen besloten auditie: iedereen maakt kans op een rol in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'.

Op maandag (avond) 27 augustus start de grote zoektocht. Op de site van 'GTST' vinden de acteurs/actrices in spé alles wat ze nodig hebben. Uit vier verschillende scènes kunnen zij een keuze maken. De talenten filmen hun scene zelf met hun videocamera, webcam of telefoon en uploaden dit vervolgens naar de speciale 'Ik wil in GTST!'-site. Hierop zijn de verschillende audities de komende weken te zien en te beoordelen. Want ook het publiek heeft een vinger in de pap. Uiteindelijk vindt uit al deze inzendingen de selectie plaats. Voor de winnaar wordt speciaal een rol geschreven in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'.

Grote vraag is dus: Wie staat er straks tussen de acteurs uit 'Goede Tijden, Slechte Tijden' en ziet zijn acteerdroom uitkomen? 

'GTST', elke werkdag om 20.00 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers