Feelgood-quiz 'Surprize Fund' begin 2022 op SBS6

donderdag 7 oktober 2021

Stel je voor: je vertrekt nietsvermoedend naar een afspraak en komt in plaats daarvan terecht in een TV-studio, met een presentator en vijftien van je meest dierbare familieleden en vrienden.

Jullie spelen samen een quiz en proberen daarmee veel geld te verdienen. Hoeveel? Dat ligt aan hen… én uiteraard aan jou! De gloednieuwe feelgood-quiz 'Surprize Fund' is begin 2022 te zien op SBS6.


De sympathieke hoofdkandidaat in 'Surprize Fund' wordt met een smoes naar de studio gelokt. Daar ziet hij tot zijn verbazing vijftien familieleden en vrienden. Vader, zus, neef of beste vriendin: ze dragen de hoofdkandidaat allemaal een warm hart toe en gunnen hem een mooi geldbedrag. Alle vrienden en familieleden hebben voor de show elk een individueel bedrag bij elkaar gespeeld door acht vragen te beantwoorden. Alle bedragen van alle familieleden samen vormen de prijzenpot: het 'Surprize Fund'.

Om deze prijzenpot te bemachtigen, moet de hoofdkandidaat nu zélf dezelfde acht vragen spelen. Geeft hij een fout antwoord, dan moet hij drie van zijn geliefden wegsturen - en het bedrag dat ze waard zijn, gaat van zijn prijzenpot AF! Maar… wie stuurt hij weg? Oma, die misschien wel meer geld waard is dan hij denkt? Of zijn pientere neef die uitgerekend vandaag een black-out had? Bij een goed antwoord blijft de prijzenpot lekker gevuld.

Na acht vragen is duidelijk met hoeveel geld de kandidaat naar de finale gaat. Nu mag hij proberen dit bedrag te verzilveren. De kans is aanzienlijk dat hij aan het einde van de dag met veel geld naar huis gaat… en dat is iets waar hij deze ochtend nooit van had kunnen dromen.

'Surprize Fund' wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers