Fans teleurgesteld om (definitief?) einde 'Flikken Maastricht'

zaterdag 28 april 2018

Vrijdagavond was op NPO 1 in een dubbelaflevering de finale te zien van 'Flikken Maastricht', seizoen 12. En dat einde heeft voor heel wat beroering gezorgd bij de kijkers.

Het einde van seizoen 12 liet veel kijkers verweesd achter. Als dit het definitieve einde is van 'Flikken Maastricht' dan is dat 'uitermate teleurstellend'. Dat was alvast de teneur op de socials vrijdagavond. Het is namelijk niet zeker of er nog een volgend, dertiende, seizoen komt van de populaire politieserie. Zowel omroep AVROTROS als de hoofdrolspelers Victor Reinier en Angela Schijf hebben hierover nog niets gezegd.


Naar de laatste (dubbel)aflevering vrijdag keken alvast nog goed 1,4 miljoen mensen. De fanbasis van de reeks is dus nog steeds bijzonder groot.

Hoe het vrijdagavond in 'Flikken Maastricht' precies is afgelopen, gaan we nog niet verklappen om niemands kijkplezier te ontnemen. Maar je moet zeker kijken en dan zelf oordelen. Het wordt nu alleszins spannend afwachten of en wanneer er nog een nieuw seizoen komt van 'Flikken Maastricht'.

Bron: AD.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers