Extra uitzendingen 'Goedemorgen Nederland' en 'Op1' in verband met oorlog Oekraïne

vrijdag 4 maart 2022

Zaterdag 5 maart word je van 9.00 tot 12.00 uur bijgepraat met het laatste nieuws en analyses van de gebeurtenissen in de Oekraïne in een extra uitzending van 'Goedemorgen Nederland' gepresenteerd door Nikki Herr en Maaike Timmerman.

Met oud-commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruif, oud-directeur van de MIVD Pieter Cobelens, Tweede Kamerlid voor de VVD Ruben Brekelmans en universitair hoofddocent Internationale Betrekkingen Laurien Crump spreken we de ontwikkelingen.


En op zondagavond, aan de vooravond van de nationale actiedag voor Oekraïne, presenteren Fidan Ekiz en Sven Kockelmann om 22.50 uur een extra 'Op1'. Er zullen verschillende gasten zijn die de actuele veiligheidssituatie in Europa duiden.

Extra uitzendingen 'Goedemorgen Nederland' en 'Op1' in verband met de oorlog in Oekraïne.
Extra uitzendingen op NPO 1 in de vroege ochtend en de late avond.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers