Exen Lesley en Ivory samen met exen Chris en Jakop in tweede aflevering 'Eating With My Ex: Going Dutch'

vrijdag 5 mei 2023
Foto: © discovery+ 2023

Na een spraakmakende eerste aflevering, staat vanaf morgen de tweede aflevering van 'Eating With My Ex: Going Dutch' op discovery+! De ex-koppels schuiven ook dit seizoen, na soms een lange ijzige strijd, weer bij elkaar aan tafel om onbesproken zaken voor eens en voor altijd uit te praten.

In deze aflevering bespreken Lesley en Ivory of hun relatie echt voorbij is en komen de geheimen tussen ex 'Prince Charming'-koppel Chris & Jakop eindelijk boven water. Als dat maar goed afloopt..


De date van Lesley en Ivory
Lesley en Ivory leren elkaar op Chersonissos kennen. Toen Lesley Ivory tegenkwam dacht ze gelijk: dit is wel een vent waar ik werk van wil maken. In bikini paradeerde ze rond om zijn aandacht te trekken, maar helaas zonder succes. Ivory had namelijk weinig aandacht voor haar. Dit maakte dat ze alleen maar meer haar best ging doen, wat uiteindelijk dan toch resulteerde in succes! In Nederland spraken de twee met elkaar af. In eerste instantie was Lesley totaal niet het type waar hij op viel, maar na steeds vaker afspreken, kwam er ook voor hem meer gevoel bij kijken. Lesley was niet het type vrouw waar Ivory een relatie mee wilde starten, voor hem was het puur lust. Toch hebben ze uiteindelijk zo’n 4 maanden gedatet. Voor Lesley is de breakup nog steeds lastig te verkroppen. Zij heeft het gevoel dat Ivory haar een beetje aan het lijntje heeft gehouden. Bestaat er nog hoop dat het weer goed komt tussen beiden? En zit er nog een relatie in?

De date van Chris en Jakop
Eind 2021 was Chris de 'Prince Charming' in het gelijknamige programma. Jakop reist dan samen met andere vrijgezelle mannen af naar het romantische Puglia om daar te strijden voor de liefde van Chris. Uiteindelijk lukt het Jakop om Chris voor zich te winnen en neemt de prins hem met zich mee terug naar Nederland om te ontdekken of er toekomst voor hen inzit. Helaas wordt al tijdens de reünie van het programma duidelijk dat dit niet het geval is… De reden? Chris bleek voor Jakop toch niet de ware uuh.. Jakop te zijn. Na zo’n drie maanden proberen had Chris het gevoel dat ze toch in de ‘friendzone’ bleven steken en dat dit niet oversloeg naar échte verliefdheid. Dit was voor Chris lastig aangezien hij Jakop wel erg leuk vond en een echte relatie toch graag serieus had geprobeerd. Van Jakops kant zat het anders, hij merkte dat zijn gevoel voor Chris niet groeide, maar eerder afnam. Hij mistte iets. Hij vond Chris erg aantrekkelijk als persoon, maar de romantische klik was er voor hem op het laatst niet meer. Waarom dit voor Jakop’s gevoel precies miste? Daar is nooit een duidelijk antwoord op gekomen en dit zit Christ toch wel dwars. Ook wil Chris graag van Jakop weten wat hij en alle andere vrijgezelle mannen met elkaar uitspookten alleen in de villa zodra Chris weer in zijn eentje naar zijn hotel vertrok. Vooral het gerucht dat Jakop eigenlijk meer interesse had voor mededeelnemers Scott en Casper, laat Chris niet los. Kan Jakop hem daarin gerust stellen? Of klopt deze roddel stiekem eigenlijk wel?

De tweede aflevering van 'Eating With My Ex: Going Dutch' is vanaf morgen te zien op discovery+.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers