Er komt een derde seizoen van 'Restaurant Misverstand' op SBS6

zaterdag 28 mei 2022
Foto: SBS6/Talpa Network - © William Rutten 2021

SBS6 plant een derde seizoen van de succesvolle serie 'Restaurant Misverstand', gepresenteerd door Johnny de Mol. Het programma volgt een groep mensen met verschillende vormen van dementie terwijl ze een eetcafé draaiende houden.

De eerste twee seizoenen werden bij SBS6 goed bekeken en kregen ook veel goede waardering van publiek en pers. Johnny de Mol is de presentator van dienst en de keukenbrigade wordt geleid door chefkok Ron Blaauw. 'Restaurant Misverstand' wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Alzheimer Nederland en heeft vooral tot doel om meer begrip voor en kennis over de aandoening te krijgen.


Het valt wel nog even af te wachten of Johnny de Mol ook deze jaargang van 'Restaurant Misverstand' zal gaan presenteren. In april stopte hij met de presentatie van zijn dagelijkse talkshow 'HLF8' door een nieuwe beschuldiging van seksueel misbruik. Talpa maakte intussen bekend dat het programma na de zomerstop terugkeert, maar of dat met de Mol zal zijn, is voorlopig niet bekend.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers