EO zoekt jongeren voor '40 dagen zonder seks'

zaterdag 14 april 2007

De EO werkt aan een nieuw TV-programma voor Nederland 3. Onder de werktitel '40 dagen zonder seks' worden jongeren, tussen de 18 en 24 jaar met een zeer actief seksleven, uitgedaagd om 40 dagen geen seks te hebben. Wat gebeurt er als seks even niet de hoofdrol speelt?

P


resentator Arie Boomsma volgt het leven van deze jongeren en kijkt of ze lust en verleiding kunnen weerstaan, hoe zij omgaan met intimiteit, seks en relaties en wat er allemaal te ontdekken valt over de liefde. "We zijn nog druk bezig met het uitdenken van het programma, maar dat we iets willen doen met dit onderwerp, is een ding dat zeker is." Aldus de 32-jarige presentator.

Durf jij de uitdaging aan? Of ken je iemand die absoluut moet meedoen aan 40 dagen zonder seks? Neem dan contact op met de redactie. Voor meer informatie kun je bellen met: 06-51367673. Of mail naar 40dagenzonderseks@eo.nl

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers