EO-royaltyprogramma 'Blauw Bloed' vanaf januari weer terug op NPO 2

vrijdag 11 november 2022
Foto: © EO 2022

Het EO-programma 'Blauw Bloed' komt in het nieuwe jaar weer terug op de zaterdagavond op NPO 2. Naast de uitzendingen op NPO 2 zullen door het jaar heen specials te zien zijn op NPO Start.

In 'Blauw Bloed' zijn wekelijks interessante reportages over het leven van de Oranjes en andere koninklijke families in Europa te zien en wordt het laatste nieuws over de koningshuizen in binnen- en buitenland besproken.


De presentatie blijft in handen van Anne-Mar Zwart, die ook het afgelopen jaar 'Blauw Bloed' presenteerde. Samen met het vertrouwde team van deskundigen, waaronder Jeroen Snel en Lia van Bekhoven, delen zij wekelijks over nieuws en achtergronden rondom de koningshuizen.

Anne-Mar: 'We zijn heel blij dat 'Blauw Bloed' weer op de vertrouwde plek terugkomt. In het afgelopen jaar hebben veel mensen het programma vanuit de studio gemist. Ik heb veel zin om Blauw Bloed op deze manier te gaan maken samen met het team en de inhoudelijke deskundigen, zoals Jeroen die zoveel kennis en ervaring meeneemt.'

Blauwbloed.tv
Naast de uitzendingen is 'Blauw Bloed' ook de grootste online community op het gebied van koningshuizen. Blauwbloed.tv is een plek waar de koningshuisliefhebber zijn hart op kan halen.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers