EO-Jongerendag 2023 opnieuw mogelijk dankzij grote steun

maandag 19 december 2022
Foto: EO - © Set Vexy 2022

Op 3 juni 2023 vindt de 47e editie van de EO-Jongerendag plaats in Rotterdam Ahoy. Het evenement kan opnieuw doorgaan dankzij de grote steun van kerken, bedrijven en particuliere giftgevers.

De uitverkochte zaal in 2022 bewijst dat de behoefte van jongeren om samen hun geloof te delen en zich daarin niet alleen te voelen, onverminderd hoog is. Een gift geven kan nog steeds, want er is nog een klein deel nodig.


Joram Kaat, presentator van EO-Jongerendag, noemt het ‘ongelooflijk’ dat er opnieuw zo veel financiële steun is voor het evenement: 'We zijn er nog niet helemaal, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we het bedrag bij elkaar gaan krijgen. Extra steun is nog steeds welkom! Inmiddels zijn we ook volop bezig met de voorbereidingen en het belooft een hele bijzondere dag te gaan worden. Ik kan niet wachten om met al die jongeren bij elkaar te zijn en samen te ervaren dat Gods liefde er voor iedereen is.'

Het streefbedrag van de fundraising is nog niet behaald, maar het grootste gedeelte is binnen. Inmiddels heeft de EO ruim 300.000 euro aan giften ontvangen. Dat betekent dat er nog bijna 50.000 euro nodig is voor de organisatie van de dag. De EO vertrouwt erop dat dit gaat lukken.

De 47e EO-Jongerendag vindt plaats in Rotterdam Ahoy. Het is een van de grootste christelijk evenementen van Europa waar duizenden jongeren samenkomen om hun geloof te beleven of voor de eerste keer kennismaken met de woorden van Jezus.

Tickets voor de EO-Jongerendag zijn nu te bestellen via eojongerendag.nl. Een ticket kost 17,50 euro. Op een later moment worden het thema van deze editie en de artiesten en sprekers bekendgemaakt.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers