Eerste namen nieuw seizoen 'Expeditie Poolcirkel' bekend

dinsdag 19 november 2013

RTL 5 maakt vandaag vijf kandidaten bekend, die komend voorjaar te zien zijn in het ijzige, grensverleggende programma 'Expeditie Poolcirkel'.

De vijf kandidaten die samen met presentatrice Lieke van Lexmond richting de Poolcirkel gaan zijn: autocoureur Tim Coronel, actrice Imanuelle Grives, zangeres Leonie Meijer, bokster Esther Schouten en judoka Mark Huizinga. De andere vijf kandidaten worden binnenkort bekend gemaakt.


'Expeditie Poolcirkel' speelt zich af in de koudste gebieden van Noorwegen en Ijsland. Tien bekende Nederlanders, leggen in 24 dagen een route af naar de poolcirkel. Onderweg worden ze geconfronteerd met strenge weersomstandigheden en fysieke uitdagingen. De kandidaten zijn constant ‘on the road’ en banen zich een weg over toendra’s en ijsgebieden. Gedurende de tocht voeren de kandidaten zowel individuele als groepsopdrachten uit die fysiek en mentaal vaak zwaar zijn.

Het winnen van die opdrachten is belangrijk, omdat het de positie van een deelnemer binnen de groep kan versterken of verzwakken. Elke aflevering moet een BN'er het strijdtoneel verlaten. De finale tussen de laatste twee kandidaten vindt plaats op een spectaculaire locatie op de poolcirkel.

'Expeditie Poolcirkel', vanaf voorjaar 2014 bij RTL 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers