Documentaire 'Al 25 jaar Vrienden' te zien bij Videoland

vrijdag 13 januari 2023
Foto: Videoland - © RTL 2023

Vanaf zaterdag 14 januari is de tweedelige documentaire 'Al 25 jaar Vrienden' in zijn geheel te zien bij Videoland. Deze docu is speciaal voor het vijfentwintigjarige jubileum van de concertreeks gemaakt.

In deze documentaire worden alle ins en outs van 'De Vrienden van Amstel LIVE' uit de doeken gedaan. Van de eerste tv-uitzendingen vanuit de bruine kroeg De Heeren van Aemstel tot het audiovisuele spektakel waarvoor in Rotterdam Ahoy nu al 25 jaar alles uit de kast wordt getrokken.


Over 'Vrienden van Amstel LIVE 2023':
‘De Vrienden Van Amstel LIVE 2023', het grootste muziekspektakel van Nederland, is op zaterdag 21 januari om 20.00 uur exclusief te zien bij Videoland. In 25 jaar tijd is ‘De Vrienden van Amstel LIVE’ uitgegroeid tot het grootste muziekspektakel van Nederland. Twintig avonden lang verzorgen 28 artiesten een bijna drieënhalf uur durende jubileumshow en ruim 300.000 vrienden bezoeken dit jaar de concertreeks. Dat is een record dat voorheen in handen was van Frans Bauer en Doe Maar. Nooit eerder werd een concertzaal van deze omvang zo vaak achtereen gevuld voor een evenement.

'Vrienden van Amstel LIVE 2023', vanaf zaterdag 14 januari te zien op Videoland.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers