Do verrast heel Nederland in 'Surprise Surprise'

vrijdag 29 augustus 2014

Presentatrice Do bezorgt vele Nederlanders in het programma 'Surprise Surprise' de verrassing van hun leven. Het feelgood programma voor het hele gezin, waarin Nederlanders op een hartverwarmende manier verrast worden, is dit najaar te zien bij SBS6.

Do wordt bijgestaan door de grondlegger van de 'Surprise Show' Henny Huisman en Shownieuws' Airen Mylene.


'Het wordt een feelgood programma waarin we zowel individuen als groepen mensen op een hartverwarmende manier verrassen', aldus Do. 'Surprise Surprise' is er bijvoorbeeld voor de buurvrouw die voor de hele buurt klaarstaat, een kind dat een moeilijke tijd heeft gehad of twee broers die na veertig jaar herenigd worden. Maar ook voor vrijwilligersorganisaties en sportclubs die het verdienen om verrast te worden. 'En de aanmeldingen zijn al net zo divers', gaat Do verder. 'Van een bos bloemen, tot meevliegen in een apachehelikopter, meespelen in een internationaal fanfareorkest, of het opknappen van een compleet dierenasiel.'

Do staat er niet alleen voor. Ze krijgt hulp van niemand minder dan Henny Huisman en Airen Mylene. Henny en Airen gaan het land in op zoek naar de mooiste verhalen en bijzondere mensen om hen de verrassing van hun leven te bezorgen. En die verrassingen leveren emotionele, maar ook hele komische situaties op.

'Surprise Surprise' is een eigentijdse versie van de 'Surprise Show'. In Engeland is het format twee jaar geleden succesvol nieuw leven ingeblazen. Het programma staat in de top 3 van best bekeken entertainment-programma's van Engeland. De verhalen in 'Surprise Surprise' hebben één ding gemeen: de hoofdpersonen hebben iets bijzonders gedaan waardoor ze een verrassing echt verdienen.

Nick en Simon en hartsverhalen
In de eerste aflevering van 'Surprise Surprise' krijgen Do, Henny en Airen hulp van niemand minder dan Nick & Simon, die twee jonge fans op een zeer emotionele manier verrassen. Ook brengt 'Surprise Surprise' in de eerste vier afleveringen door middel van mooie en ontroerende 'hartsverhalen' de impact van hart- en vaatziekten onder de aandacht. De laatste aflevering op 27 september staat geheel in het teken van deze hartsverhalen. 'Surprise Surprise' werkt in deze aflevering samen met de Hartstichting om kijkers op te roepen donateur te worden.

Een van de meest ontroerende momenten uit aflevering 1 is een verrassing met Nick & Simon. Twee meisjes waarvan de moeder twee jaar geleden met de noorderzon is vertrokken, krijgen de verrassing van hun leven. Airen geeft met behulp van het Volendamse zangduo de kamer van de twee jonge fans een schitterende make over.

De Hartstichting
''Surprise Surprise' draagt de Hartstichting een warm hart toe', aldus Do. De extra lange, vijfde aflevering op 27 september zal daarom geheel in het teken staan van de 'hartsverhalen': hartenwensen van mensen die geconfronteerd zijn met hart- en vaatziekten. Er zal dan live een belpanel aanwezig zijn met BN'ers, zodat de kijker donateur kan worden van de Hartstichting. 'Doordat we overspoeld werden met hartsverhalen, laten we deze naast de speciale uitzending, ook in eerdere afleveringen voorbij komen.' Maar liefst 1 miljoen mensen moeten leven met een hart- of vaatziekte. Dagelijks sterven ruim 100 mensen aan een hart- of vaatziekte en komen 1000 mensen in het ziekenhuis terecht. Daarom is onderzoek naar levensreddende behandelingen nog steeds nodig.

'Surprise Surprise', vanaf zaterdag 30 augustus wekelijks om 21.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers