Dit zijn ze: de eerste tien dames die het hart van Tony Junior hopen te veroveren

donderdag 10 juni 2021

Op donderdag 24 juni gaat 'De Bachelor' van start bij Videoland: dť romantische realityserie waarin Tony Junior op zoek gaat naar de liefde van zijn leven. Uit meer dan 2000 aanmeldingen, zijn in totaal twintig dames geselecteerd om het ultieme liefdesavontuur samen met Tony Junior aan te gaan in KroatiŽ.

Cilian, 31, @ciliantroisfontaine
De Tilburgse Cilian is een zelfredzame vrouw die al veel heeft overwonnen in haar leven. Hierdoor is ze erg bezig met persoonlijke groei, wat in haar werk als jongerencoach goed van pas komt. Ze hoopt dat Tony het beste in haar naar boven zal halen.


Destiny, 20, @destinyvdpk
Destiny mag dan wellicht de jongste deelnemer zijn, ze heeft haar zaken goed voor elkaar en weet precies wat ze wil: haar opleiding tot persoonlijk begeleider succesvol afronden én een relatie voor altijd. Is Tony bij haar op de juiste ‘bestemming’?

Diva, 22, @divamariab
De ondernemende Diva is allesbehalve een diva. Ze werkt keihard om haar webshop in rock chic  vintagekleding te runnen. Ze zoekt een spannende relatie: Diva zal niet ‘s avonds om zes uur klaar zitten met de piepers, maar wil voor Tony best om drie uur ’s nachts een kapsalon bestellen.

Femke, 30, @femkenijpjes
De sportieve Femke is het toonbeeld van Brabantse gezelligheid. In Fijnaart valt ze al gauw op als ze gaat toeren met haar motor – een hobby die ze met Tony gemeen heeft. Ze werkt als financial controller en sportinstructrice, maar het liefst is ze te vinden in een bruin café.

India, 28, @indiaipmc
Deze Limburgse schone heeft veel overeenkomsten met Tony: ze woont samen bij haar vader in een groot huis én heeft haar passie voor tattoos omgezet in haar werk, een eigen succesvolle tattooshop. Ze is de enige single in haar vriendengroep, maar voor hoe lang nog?

Joy, 25, @joystruijk
De Rotterdamse Joy is een roodharige beauty die – what’s in a name – aanstekelijk vrolijk is. Joy is erg creatief en zet dit in voor haar baan als PR consultant en concept creator. Ze hoopt in Tony haar soulmate en beste maatje te vinden. Ze uit haar gevoel via muziek en het schrijven van teksten – wat dat betreft kan het zeker een match zijn.

Maxime, 29, @maxime.beurskens
De Amsterdamse Maxime is ambitieus en weet precies wat ze wil: onvoorwaardelijke liefde en een relatie die nooit saai is. Ze is social media manager bij een groot kledingmerk en hoopt binnen enkele jaren een managementfunctie te hebben.

Nadeche, 25, @nadeche_van_aagten
Nadeche heeft een rijk leven waarin ze werkt als marketeer en docent. Muziek is heel belangrijk voor haar, zo speelt ze graag gitaar en schrijft ze zelfs liedjes. Qua muzikaliteit kunnen Tony en Nadeche dus zeker een match zijn.

Oriana, 28, @xoriana
De Amsterdamse Oriana weet wat ze wil: een volwassen en serieuze relatie om samen met iemand aan de toekomst te bouwen. Ze is erg zorgzaam en staat altijd voor anderen klaar. Het liefst gaat ze later – samen met Tony natuurlijk – op een boerderij wonen met heel veel dieren.

Roos, 26, @roos_louwers
De nuchtere Roos woont in Den Haag en timmert al een tijd aan de weg als fulltime model. Qua levensstijl lijkt alles te kloppen: het on the road zijn en de onregelmatige werktijden zullen Roos en Tony zeker van elkaar kunnen begrijpen.

'De Bachelor' is geproduceerd door Warner Bros.

Wil jij weten aan wie Tony zijn roos geeft? 'De Bachelor' start op donderdag 24 juni met een dubbele aflevering en is daarna wekelijks te zien, exclusief bij Videoland.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers