Dit zijn de winnaars van 'Het Blok' op Net5

zaterdag 8 juni 2024
Foto: Net5/Talpa Network - © Elvin Boer 2024

Na weken van intense competitie, verbouwingen en uitdagende opdrachten is het eindelijk zover: René (49) en Jessica (50) uit Ugchelen zijn de trotse winnaars van de finale van het succesvolle Net5-programma 'Het Blok'.

De internationale hit 'Het Blok' keerde dit seizoen na dertien jaar terug op de Nederlandse televisie en stelde vijf koppels voor de ultieme renovatie-uitdaging. Onder leiding van presentator Dennis van der Geest en met deskundige beoordelingen van makelaar Maaike Huesmann en stylist Eva van de Ven, werd elke week een nieuwe ruimte opgeknapt en beoordeeld.


Het winnende koppel werd bepaald door de grootste overwaarde bij de verkoop van hun appartement. Uiteindelijk werden René en Jessica als winnaars uitgeroepen en ontvingen een cheque van 100.000 euro. Dit onverschrokken duo, met een achtergrond in wetshandhaving en defensie, had vanaf het begin hun zaakjes op orde. Ze werkten bijzonder gestructureerd en voorbeeldig samen, en haalden iedere wekelijkse oplevering probleemloos. Hoewel de jury soms kritisch was, en ze niet alle afleveringen wonnen, wisten ze de potentiële kopers te overtuigen.

Anne en Tim moesten een traantje wegpinken bij het zien van de prijs die hun zolder had opgeleverd. Jaïr en Anouk konden hun appartement goed verkopen en keerden met opgeheven hoofd terug naar Leeuwarden, ondanks een forse herstelfactuur van de aannemer. Daniel en Sanne, ouders van een jonge dochter, worstelden met de zorg voor hun kind, waardoor Daniel regelmatig alleen stond te klussen. Sanne vertelde in de finale dat ze verbaasd was over de negatieve reacties op social media, wat haar veel bijval van het publiek opleverde. Exen Hans en Famke, die ooit als geliefden gesneuveld waren tijdens de verbouwing van hun liefdesnest, wilden dit keer laten zien dat ze wel iets samen konden afmaken. Met meerdere biedingen op hun appartement was hun missie sowieso al geslaagd.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Anastasia genieten samen van hun luxeleven, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun zorgeloze leven wordt al gauw verstoord door Jack Hyde, de ex-baas van Ana, die wraak wil na zijn ontslag. En ook Elena is niet van plan het echtpaar met rust te laten.

'Fifty Shades Freed', film uit 2018 met Dakota Johnson en Jamie Dornan, om 20.30 uur op NET5.

Dossiers