Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen 'Heel Holland Bakt'

woensdag 16 december 2020

De 10 kandidaten die strijden om de titel Beste Thuisbakker 2020-2021 zijn bekend! Op de website van 'Heel Holland Bakt' en op de Instagrampagina worden Chun, Daniel, Elizabeth, Ellen, Eric, Jenny, Rianne, Roelof, Sabine en Thijs geÔntroduceerd.

Het achtste seizoen van 'Heel Holland Bakt' start op zondag 27 december om 20.25 uur op NPO 1.


De 'HHB'-tent is twee keer zo groot, de bakkers zijn drie keer zo enthousiast, Janny en Robèrt proeven vier keer zoveel en André.. is gewoon André; steun en toeverlaat voor de thuisbakkers. En die thuisbakkers zijn nu bekend! Chun, Daniel, Elizabeth, Ellen, Eric, Jenny, Rianne, Roelof, Sabine en Thijs gaan de strijd aan met elkaar en proberen juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven te imponeren met hun bakkunsten.

Maar voordat de eerste aflevering van start gaat, maken eerst André, Janny en Robèrt zich klaar voor de kerst. Bekijk in de eerste sfeerbeelden hoe het eraan toegaat..

Bekijk hier de eerste HHB-sfeerbeelden:


Vanaf 27 december terug op tv!
'Heel Holland Bakt' is vanaf op zondag 27 december terug bij MAX om 20.25 uur op NPO 1. En hoe! De enige afvalwedstrijd waar je van aankomt start vlak voor het nieuwe jaar met een lading kersverse thuisbakkers in dé 'HHB'-tent. Bakkers klaar? Bakken maar!

Presentatie: André van Duin
Jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven

'Heel Holland Bakt', vanaf zondag 27 december wekelijks om 20.25 uur op NPO 1.

DOSSIER: Voorjaar 2021: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers