Dit zijn de finalisten van 'Heel Holland Bakt Kids'!

maandag 23 oktober 2023
Foto: Omroep MAX - © Elvin Boer 2023

Floris en Tamara, Hannah en Jetske en Mira en Ebru staan in de finale van Heel Holland Bakt Kids. Wie gaan er met de winst vandoor aanstaande zaterdagavond?

Het belooft een magische finale te worden: bekijk hier de eerste beelden! De finale van 'Heel Holland Bakt Kids' is te zien op zaterdag 28 oktober om 19.20 uur bij MAX op NPO Zapp.

De halve finale was een sportieve strijd. De deelnemers voerden twee bakopdrachten uit met als thema: sport. Floris en Tamara, Hannah en Jetske en Mira en Ebru zijn de bakduo's die gebakken zitten voor de finale.


Magische finale
Het belooft een magische finale te worden, aanstaande zaterdag. Voor de technische opdracht maken de bakkertjes drie chocoladetoetjes. Als spectaculair slotstuk wordt een Hoge Hoed Taart gemaakt met minstens drie tover-attributen. Wie tovert de winst uit de hoge hoed en gaat er naar huis als winnaar van Heel Holland Bakt Kids?

Over 'Heel Holland Bakt Kids'
Zes jonge bakkers gaan, met hulp van een bakmaatje, de strijd aan met elkaar. Elke week bedenken juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven de meest uiteenlopende bakopdrachten. Dit alles onder toeziend oog van Plien van Bennekom.

'Heel Holland Bakt Kids', zaterdag 28 oktober om 19.20 uur op NPO Zapp.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers