Dit zijn de eerste zes deelnemers van 'De Verraders'

vrijdag 19 februari 2021

Een meeslepend avontuur vol leugens, manipulatie en verraad. Vanaf 13 maart start 'De Verraders' bij RTL 4 en de eerste zes van de in totaal achttien kandidaten die deze spannende uitdaging aangaan zijn bekend.

Holly Mae Brood (actrice), Sinan Can (journalist), Loiza Lamers (model), Loek Peters (acteur), Jörgen Raymann (cabaretier/presentator) en Samantha Steenwijk (zangeres) gaan samen met de andere kandidaten strijden om een grote stapel puur zilver.


In de eerste aflevering wordt voor de kijker meteen duidelijk of onder deze zes ook verraders zitten, of dat ze allemaal getrouwe zijn. Want de Verraders worden in de eerste aflevering aangewezen. Gedurende het spel worden deelnemers verbannen en 'vermoord'. Weet een van deze zes de strijd tussen goed en kwaad tot het eind te overleven?

In totaal komen achttien bekende Nederlanders samen in het kasteel in Zuid-Limburg. De overige twaalf deelnemers worden later bekendgemaakt.

Over 'De Verraders'
In een sfeervol kasteel in Zuid-Limburg komen achttien bekende Nederlanders samen voor een adembenemend spel. Drie van hen worden 'De Verraders' en de overigen worden Getrouwen. Elke nacht 'vermoorden' de Verraders een Getrouwe. Overdag mag de hele groep een poging doen een Verrader te ontmaskeren en te verbannen. Als kijker weet je vanaf het begin wie deze verraders zijn. De overige deelnemers – de Getrouwen – hebben echter flauw geen idee. Angst, verdeeldheid en verdachtmakingen zijn het gevolg. En om de mindfuck compleet te maken moeten alle deelnemers wel samenwerken in missies (opdrachten) om het zilver bij elkaar te verdienen. Maar wie gaat er uiteindelijk met die schat vandoor, een Verrader of een Getrouwe?

In acht afleveringen is te zien hoe de deelnemers dit psychologische avontuur beleven en wie er met de buit vandoor gaat.  

'De Verraders' is ontwikkeld door idtv en POSVIDEO en is vanaf zaterdag 13 maart om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers