Dit zijn de eerste gasten van 'VI Vandaag'

woensdag 1 december 2021

Het succesvolle 'VI'-trio is vanaf maandag 10 januari iedere werkdag te zien op SBS6 met een dagelijkse liveshow. In 'VI Vandaag' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het nieuws en de actualiteit.

Met een wisselende, en voor wie nog durft, terugkerende gast aan tafel bespreekt het VI trio zaken die Nederland die dag bezighoudt. Özcan Akyol, Leonie ter Braak, Bram Moszkowicz, Fred Teeven, Chatilla van Grinsven en Wouter de Vries denken het 'VI'-trio met al hun grappen en grollen wel aan te kunnen en nemen aan tafel plaats.


In 'VI Vandaag' blijven sport, en voetbal in het bijzonder, belangrijke onderwerpen aan tafel, maar ook praten de 'VI'-mannen met elkaar over politiek, entertainment en meer. Ook schuiven er aan de bar geregeld experts uit verschillende gebieden aan om het laatste nieuws te duiden en de gespreksstof aan tafel verder te voeden. Dit zijn onder andere Sam Hagens, Bas Nijhuis, Raymond Mens en Martijn Krabbendam. Net als de succesvolle dagelijkse liveshow De Oranjezomer kenmerkt het nieuwe programma zich door spontane acties, grappen en opmerkingen over alles wat de mannen en Nederland bezighoudt die dag. Verrassend, kritisch en vaak balancerend op het randje met de nodige humor en relativering.

Marco Louwerens, Directeur Televisie, over 'VI Vandaag': ''VI Vandaag' is voor mij een bijzondere maar toch ook logische volgende stap met Johan, René en Wilfred. Naast voetbal kwamen de afgelopen jaren al steeds meer andere onderwerpen ter tafel, van entertainment tot politiek; Wil je echt boven op de bal zitten, dan is een dagelijkse show het juiste vehikel. Altijd met hun unieke kijk op de wereld, humor, de nodige relativering, maar ook altijd met een ongezouten mening en authentiek. Een spannende nieuwe stap voor SBS6, waar ik me enorm op verheug.'

'VI Vandaag', vanaf maandag 10 januari iedere werkdag om 21.40 uur op SBS6 en KIJK.nl.

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Een boeiend verhaal van Robbie Robertson, de dit jaar overleden gitarist en songwriter van The Band, over het nummer The Night They Drove Old Dixie Down. We gaan naar Jamaica en duiken in de muzikale roots van Bob Marley. En songwriter Holly Knight schreef maar liefst negen nummers voor Tina Turner. Zij vertelt over hun samenwerking en de totstandkoming van onder andere 'The Best'.

'Top 2000: The Untold Stories', om 23.35 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers