Dit zijn de deelnemers van 'De Verraders Videoland Editie'

donderdag 25 november 2021

Vanaf 5 december is het eerste exclusieve Videoland seizoen van 'De Verraders' te zien. Dit extra seizoen speelt zich af op landgoed Havixshorst, kent nieuwe regels en is intenser dan ooit.

Deze twaalf deelnemers nemen intrek in het landhuis Havixhorst en gaan dit psychologische avontuur met elkaar aan:


Romana van Baaijen (Realityster uit 'B&B Vol Liefde'), Envy Peru (Drag Queen en winnares van het eerste seizoen 'Drag Race Holland'), Jay Francis (Tisjeboyjay, Stand-up comedian), Henk Grol (Ex-judoka), Bettina Holwerda (Musical-actrice), Ellen Hoog (Ex-hockeyster), Iliass Ojja (Acteur in onder andere Mocro Maffia), Amara Onwuka (Weervrouw), Britt Scholte (Actrice), Tim Senders (Presentator), Shelly Sterk (Presentatrice) en Thijs Zeeman (Presentator).

Wie worden Verraders en wie Getrouwen en wie gaan er uiteindelijk met de zilverschat vandoor? In zes afleveringen is te zien hoe deze twaalf BN'ers dit programma vol leugens en bedrog beleven.

Videoland Première
De eerste aflevering van dit meeslepende avontuur is niet alleen bij Videoland te zien, maar gaat ook in première bij RTL 4. Op zondagavond 5 december is de eerste aflevering, direct na Expeditie Robinson, te zien bij RTL 4 en staan de eerste twee afleveringen online bij Videoland. In 2022 komt het tweede TV-seizoen van 'De Verraders', welke weer in zijn geheel bij RTL 4 te zien zal zijn.

Peter van der Vorst, Directeur Content RTL: 'Grote merken horen thuis bij Videoland en daarom krijgen onze sterke TV merken steeds vaker een eigen Videoland editie. Deze extra seizoenen zijn exclusief voor de Videoland-kijkers en bieden iets unieks ten opzichte van de TV seizoenen. Om ook de RTL-kijker kennis te laten maken met deze unieke content introduceren we de Videoland Première, waarbij de eerste aflevering van een exclusief Videoland seizoen bij RTL 4 te zien is. Dit gaan we in de toekomst ook vaker doen.'

'De Verraders: Videoland-Editie' wordt geproduceerd door idtv en vanaf zondagavond 5 december te zien bij Videoland. Op 5 december is meteen een dubbele aflevering te zien.

Videoland Première: De Verraders Videoland-Editie' is op zondag 5 december eenmalig om 21.30 uur te zien bij RTL 4..

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Gerry Lane is een toegewijde vader en echtgenoot die werkt als onderzoeker voor de Verenigde Naties. Wanneer een zombiepandemie uitbreekt, wordt hij door de regering gevraagd om de invasie tegen te houden. Tegelijkertijd moet Gerry zijn vrouw en kinderen beschermen tegen de moordlustige zombies.

'World War Z', film uit 2013 met oa. Brad Pitt, om 23.55 op Veronica.

Dossiers