Dit is de winnaar van 'Project Dans 2024'

vrijdag 22 maart 2024
Foto: © NTR 2023

Louis Swanepoel uit Den Helder is de winnaar van Project Dans! Hij heeft de titel Beste allround danser van Nederland in de wacht gesleept en krijgt een rol in de nieuwste dansvoorstelling van ISH Dance Collective. Louis nam het in de halve finale op tegen Kayva en SiŽrra.

Louis: 'Eigenlijk zei alles in mij dat ik niet goed genoeg was voor Project Dans. Toch heb ik me aangemeld. Ik had in mijn wildste dromen nooit gedacht dat ik überhaupt door de eerste selectie zou komen, laat staan de hele show winnen! Het voelt als een droom, onwerkelijk en onvergetelijk. Maar ik had het niet kunnen doen zonder mijn mooie mede-deelnemers, waar ik heel hecht mee ben geworden. Zij, samen met alle betrokkenen van het programma, maken 'Project Dans' misschien wel de mooiste ervaring van mijn leven.'Alle uitzendingen van 'Project Dans' zijn te zien op NPO Start.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers