Dit is de winnaar van het vierde seizoen van 'Heel Holland Bakt Kids'

zaterdag 28 oktober 2023
Foto: © Omroep MAX 2023

Floris is de winnaar van 'Heel Holland Bakt Kids'! Dat werd bekendgemaakt in een betoverend spannende finale. Floris ging daarin de bakstrijd aan met medefinalisten Hannah en Mira.

Hij mag zich de beste junior thuisbakker van Nederland noemen.


Met een vleugje bakmagie en toverkunsten in de tent won Floris 'Heel Holland Bakt Kids'.
Tijdens de finale maakten de finalisten drie chocoladetoetjes. Als spectaculair slotstuk bakten de bakduo's een Hoge Hoed Taart van vijfentwintig centimeter hoog, met minstens drie tover-attributen.

Nek-aan-nekrace
Het was voor de jury moeilijk om te kiezen, de laatste aflevering was een nek-aan-nekrace. Juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden: 'Floris had de lat het hoogst gelegd, met zeventien lagen taart. Een echte hoge hoed.' Floris: 'Ik was echt verrast toen ik hoorde dat ik had gewonnen. Ik had het helemaal niet verwacht!'

Aanmelden voor het nieuwe seizoen
Bakkers die betoverd zijn door het bakvirus en die deze finale naar meer vonden smaken, kunnen zich via deze link aanmelden voor het nieuwe seizoen van 'Heel Holland Bakt Kids'!
MAX-programma’s terugkijken of luisteren? Dat kan via MAX Vandaag.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers