Dit gaat Leonie ter Braak doen bij RTL

vrijdag 24 maart 2023
Foto: RTL 4 - © RTL 2023

Afgelopen januari is Leonie ter Braak gestart bij RTL en nu mag zij eindelijk bekendmaken wat zij de komende periode gaat doen en waar kijkers haar binnenkort kunnen zien.

Ze maakt haar debuut als presentatrice van de kleurrijke familieshow ‘Blow Up’ en dompelt zich hier volledig onder in de spectaculaire wereld van ballonartiesten. Daarnaast gaat zij in een nieuw seizoen van ‘Voor Hetzelfde Geld’ samen met mensen op zoek naar hun droomhuis buiten de stad. Leonie is vanaf zaterdag 27 mei om 20.00 uur voor het eerst te zien bij RTL 4 als presentatrice van het programma ‘Blow Up’.


'Als moeder van twee kinderen werd er thuis enthousiast gereageerd toen ze hoorden dat ik ‘Blow Up’ ga presenteren', aldus Leonie, 'Het is altijd fijn om te kunnen vertellen in welke programma’s jullie mij straks gaan zien. Ook zijn we in gesprek over een ander mooi programma en heb ik vooral heel veel zin in de komende tijd.'

'Blow Up'
In de kleurrijke familieshow ‘Blow Up’ gaan Nederlandse ballonartiesten de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde titel. Onder leiding van Martijn Krabbé en Leonie ter Braak zetten de kandidaten in deze afvalrace elke week alles op alles om het meest originele kunstwerk te realiseren. In elke aflevering krijgen ze bijzondere opdrachten die ze onder hoge tijdsdruk moeten volbrengen.

'Voor Hetzelfde Geld'
‘Voor Hetzelfde Geld’ is een programma waarin mensen op zoek gaan naar hun droomhuis buiten de stad. Koopwoningen in de (rand)stad zijn voor veel mensen onbetaalbaar geworden. Men betaalt veel geld voor weinig ruimte, terwijl dat buiten de stad heel anders is. Woningzoekenden worden verrast met vier huizen buiten de randstad die binnen hun budget vallen.

Leonie is ook te zien als een van de deelnemers van het nieuwe seizoen ‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’, dat op woensdag 10 mei van start gaat.

Persbericht RTL
https://www.rtl.nl/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers