Deze programma's zie je maandag bij AVROTROS op Zapp

zondag 4 september 2022
Foto: © AVROTROS 2022

Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin op vakantie maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is namelijk vervangen door iemand anders. Maar wie dat is?

Juvat Westendorp, Britt Scholte en Tim Senders van team Groen nemen het op tegen Stephanie van Eer, Steven Kazan en Rani (Shannon Hilversum) van team Paars. Ze gaan langs bij gezinnen op vakantie om erachter te komen welk gezinslid de faker is.


'De Faker op Vakantie', vanaf maandag 5 september om 18.30 uur op NPO Zapp.

'Zin in Zappelin'
Kleuterprogramma. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin.

'Zin in Zappelin', vanaf maandag 5 september om 7.15 uur op NPO Zappelin.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers