Deze MAX-programma's zijn vanaf maandag weer terug

zondag 4 september 2022
Foto: Omroep MAX - © Janita Sassen 2020

In september keren verschillende vertrouwde MAX-programma's terug op de buis. Maandag zie je 'Nederland in Beweging', 'MAX Geheugentrainer' en 'Tijd voor MAX' weer terug.

'Nederland in Beweging' - vanaf maandag 5 september elke werkdag om 10.15 uur op NPO 1 én om 09.15 uur bij MAX op NPO 2


Begin het najaar goed! Vanaf september motiveren Olga Commandeur en Duco Bauwens Nederland om meer te bewegen, vergezeld door een oefengroep. Door mee te doen aan 'Nederland in Beweging' kunt u al de helft van de dagelijkse norm van dertig minuten gezond bewegen behalen.

'MAX Geheugentrainer' - vanaf maandag 5 september elke werkdag om 10.30 uur bij MAX op NPO 1

Naast bewegen is het ook belangrijk om de hersenen gezond te houden. Mascha de Rooij en Pauline Spiering helpen u door elke werkdag 'MAX Geheugentrainer' te presenteren. Train uw hersenen door elke ochtend een aantal oefeningen mee te doen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

'Tijd voor MAX' - vanaf maandag 5 september elke werkdag om 17.10 uur bij MAX op NPO 1

Martine van Os en Sybrand Niessen zijn terug! Vanaf maandag 5 september presenteren ze elke werkdag weer 'Tijd voor MAX'. Zoals vertrouwd met actuele en spraakmakende gasten. 'Tijd voor MAX' staat garant voor boeiende gesprekken met interessante gasten. Kijkt u ook?

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers