Derde seizoen van 'Het Jachtseizoen' van start bij SBS6

vrijdag 28 april 2023
Foto: SBS6/Talpa Network - © Steven van Kooijk 2023

De mannen van StukTV gaan opnieuw op bekendeboevenjacht! Binnenkort start alweer het derde seizoen van de succesvolle tv-versie van 'Het Jachtseizoen'. In de eerste aflevering trekken Monica Geuze en Yolanthe Cabau de feloranje boevenpakken aan.

Ze ontsnappen uit de gevangenis en proberen vier uur lang uit handen te blijven van hun drie achtervolgers: Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns. Het StukTV-trio neemt het dit seizoen verder op tegen de duo’s Geraldine Kemper en Art Rooijakkers, Flemming en Ronnie Flex, Donnie en Mart Hoogkamer, Edsilia Rombley en Kees Tol, Jaimie Vaes en Estelle Cruijff, Wietze de Jager en Klaas van der Eerden en Gerard Ekdom en Snelle. Welke voortvluchtige BN’ers zijn vier uur na hun spannende ontsnapping nog op vrije voeten? De eerste aflevering is op zaterdag 29 april om 20.30 uur te zien op SBS6.


In elke aflevering gaan Giel, Thomas en Stefan met behulp van een bus vol geavanceerde technologie op zoek naar een ontsnapt BN’er-duo. De bekende boeven trekken álles uit de kast om niet gepakt te worden. Er zijn uiteraard regels. Zo mogen ze maar maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en kunnen ze géén gebruikmaken van hun eigen geld of telefoon. De GPS-tracker die ze dragen, stuurt bovendien iedere tien minuten een locatie door naar hun achtervolgers. Is de twintig minuten voorsprong die de BN’ers krijgen genoeg om niet gepakt te worden?

De succesvolle YouTube-serie staat al jaren garant voor miljoenen views op YouTube. Ook de tv-versie scoort tot nu toe zeer goed. Seizoen 2 behaalde een gemiddeld marktaandeel van 23,5% en trok gemiddeld bijna 800.000 kijkers per aflevering. De tv-versie van 'Het Jachtseizoen' werd bij de Zapp Awards meerdere malen bekroond tot beste serie en kwam in 2022 bij de laatste drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring. In het buitenland gaat men inmiddels ook op bekendeboevenjacht: het format is verkocht aan België, Litouwen, Polen en Servië.

'Het Jachtseizoen' wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

'Het Jachtseizoen', vanaf zaterdag 29 april om 20.30 uur op SBS6 en vanaf zondagochtend 30 april om 9.00 uur op Amazon Prime Video.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo STAR Channel logo

Voor de artsen en verpleegkundigen op de spoedafdeling in Chicago Med is geen enkele dag hetzelfde. Ze slaan zich doorheen de chaos om hun patiŽnten tegen elke prijs te helpen. Na een verkeersongeval staat de spoedeisende hulp al snel vol patiŽnten. Een arts komt Charles bekend voor en Archer raakt vlak voor zijn niertransplantatie aan het twijfelen.

'Chicago Med', om 21.00 uur op STAR Channel.

Dossiers