'Death in Paradise' seizoen 13 vanaf maandag op BBC First

zondag 11 februari 2024
Foto: © BBC First/TEAM LEWIS 2024

De zonovergoten whodunnit 'Death in Paradise' keert terug met meer moordmysteries. Ralf Little kruipt opnieuw in de rol van inspecteur Neville Parker op het idyllische Caribische eiland Saint Marie, waar hij en zijn team nog meer vindingrijke moorden oplossen.

De seizoenspremière is meteen de 100ste aflevering van de show. Selwyn (Don Warrington) viert 50 jaar politiedienst en komt oog in oog te staan met een verrassende vijand. Ondertussen confronteert Marlon (Tahj Miles) zijn toekomst, gaat Naomi (Shantol Jackson) los en wordt Catherine’s (Élizabeth Bourgine) oude vriendin verdacht van moord. Er is een dodelijk bingospel, vergiftiging bij een kookwedstrijd, een sterfgeval tijdens een stroomstoring en een raadselachtige moord in een lift. Met zowel nieuwe als vertrouwde gezichten die op het eiland aankomen, rijst de vraag: kan Neville zich openstellen voor de liefde?


'Death in Paradise' seizoen 13 gaat in première op maandag 12 februari om 21.00 uur op BBC First.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

De Schiffmachers gaan samen hun huis opruimen, dat met de hoeveelheid spullen inmiddels op een museum lijkt. Ook maken ze een uitstapje naar Aken, waar ze een tattooconventie bezoeken. Hier wordt Henk letterlijk het hemd van het lijf gevraagd. Terug in Amsterdam komen Ray Fuego en Pepijn Lanen langs in de shop om een uniek ontwerp door Henk te laten zetten.

'Schiffmacher's Legacy', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers