'De Zomer Voorbij' op 2 september bij AVROTROS op NPO 3

zondag 12 juli 2015

Dit najaar brengt AVROTROS weer een nieuwe reeks van 'De Zomer Voorbij' op NPO 3. Dit seizoen brengt het programma een bezoek aan Spanje.

De gasten starten in Valencia, waar ze verblijven in een kasteel. Na een paar dagen reist het gezelschap door naar een camping in Tarragona waarna de afsluiting van de reis plaatsvindt in het feestgedruis in Salou. Vanwege het overlijden van Jaap Buijs is in gezamenlijkheid besloten dat Jan Smit en 3JS dit jaar niet meegaan met de opnames van 'De Zomer Voorbij'. De muzikale reis die jaarlijks wordt gemaakt door bekenden uit het vak moet het dit jaar dus zonder de Volendammers doen.


De gasten
Bekende artiesten komen en gaan en ondernemen met elkaar verschillende activiteiten en geven swingende optredens. Het gezelschap van 'De Zomer Voorbij' bestaat dit jaar uit onder anderen Angela Groothuizen, Lange Frans, Jah, Michael Bryan Capain, Zwarte Sjaak, Thomas Berge, Yes-R en Ruud Feltkamp. Ook presentatrice Saar Koningsberger en danseres Anna Alicia Sklias komen dit najaar langs in 'De Zomer Voorbij'. Lange Frans en Zwarte Sjaak ontfermen zich al snel over de groep en de dagelijkse beslommeringen. Ze maken het zichzelf iets makkelijker door iedere dag een reisleider uit de groep artiesten aan te wijzen.

'De Zomer Voorbij', vanaf woensdag 2 september iedere week om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers