'De Vakantierechter' op zoek naar vakantieleed

dinsdag 3 juli 2007

Heeft u een rottige tijd op de camping gehad? Een lekkende tent gehuurd? Drijft de BBQ van de buren u tot wanhoop? Heeft u geen spatje zon in de tuin door de boom van de buren?

O


ok deze zomermaanden is de populaire kantonrechter uit Zaandam, Mr. Frank Visser  weer actief  als 'De Vakantierechter'. Voor de nieuwe reeks van zes programma's van 'De Vakantierechter' is hij op zoek naar mensen met vakantieleed die hiervoor een snelle, deskundige oplossing zoeken.

'De Vakantierechter' biedt de helpende hand. Mr. Frank Visser komt in zijn mobiele rechtzaal zo snel mogelijk naar u toe en doet ter plaatse uitspraak. Op deze manier verhelpt hij vakantieleed van zeer uiteenlopende aard en brengt hij mensen dichter tot elkaar.

Alles wat uw vakantie kan verpesten, van klein leed tot groot, komt in aanmerking voor 'De Vakantierechter'.

Bel voor een gratis, onafhankelijke en bindende beslissing naar 0900 1301 (€ 0,10 p/min), mail naar vakantierechter@idtv.nl of schrijf naar redactie 'De Vakantierechter', Postbus 21010, 1100 AA te Amsterdam.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers