De ontknoping van 'Married At First Sight' nadert

dinsdag 10 mei 2022
Foto: RTL 4 - © RTL 2021

RTL trapte dit jaar af met alweer het zevende seizoen van het bekende liefdesprogramma 'Married At First Sight'. Zeven koppels waagden de sprong in het diepe door met elkaar te trouwen, zonder elkaar it eerder gezien te hebben. Na vijf bewogen maanden komt het einde deze week in zicht.

De ontknoping is deze week te zien op maar liefst twee dagen, want zowel dinsdag 10 mei als woensdag 11 mei staan volledig in het teken van de eindbeslissingen. Wie van de koppels blijft getrouwd en wie beslist te scheiden?


Twintig weken lang volgde Carlo Boszhard het bijzondere traject van de koppels, de voorbereidingen, de ceremonie en alle perikelen die daarna volgden op de voet. Deze week staan de deelnemers nog één keer oog in oog met Carlo en de experts voor het beslissende eindgesprek.

Benieuwd naar meer? Houd RTL.nl na de laatste aflevering in de gaten voor een aantal exclusieve interviews met kandidaten waarin ze vertellen hoe het nu met ze gaat.

'Married At First Sight' is geproduceerd door ITV Studios en de laatste afleveringen zijn dinsdag 10 mei en woensdag 11 mei om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers