Dave Roelvink bereidt broertje Donny voor op deelname 'Expeditie Robinson' - VIDEO

zaterdag 11 augustus 2018

Donny Roelvink doet mee aan het nieuwe seizoen van 'Expeditie Robinson'. Na de veelbesproken deelname van zijn broer Dave in 2016 is het nu aan de jongste Roelvink om het zo lang mogelijk uit te houden op het 'Expeditie'-eiland.

Om Donny voor te bereiden op de expeditie, lanceert Videoland de serie ‘Dave en Donny op Expeditie’. In deze serie gaan de broers een aantal dagen op expeditie in eigen land waar Dave zijn broer de basics van het survivallen bijbrengt. Ook geeft hij de broodnodige tips die eraan moeten bijdragen dat Donny niet na één aflevering al in het vliegtuig naar huis zit. 'Dave en Donny op Expeditie' bestaat uit vier afleveringen van twaalf minuten en is vanaf 16 augustus alleen te zien bij Videoland.


De broers Dave en Donny Roelvink waren samen al te zien in 'De Roelvinkjes' en 'Dave en Donny Doen Zaken'. Dave werd in 2016 in 'Dave Het Huis Uit' gevolgd bij het verlaten van zijn ouderlijke huis, en hij trok er deze zomer op uit met zijn oma in 'Dave en Dien Op Ibiza'. Deze programma’s zijn bij Videoland te bekijken.

Donny was de afgelopen weken te zien in ‘Temptation Island VIPS’, waar hij de ultieme relatietest aanging met zijn vriendin Amijé. Vanaf 6 september is hij te zien in 'Expeditie Robinson'.

'Dave en Donny op Expeditie' is vanaf 16 augustus te zien bij Videoland. De serie wordt geproduceerd door Strix Television.


DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraďne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraďne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers