Dan zie je 'Echte Meisjes In De Jungle' bij Videoland

dinsdag 5 december 2023
Foto: Videoland - © RTL 2023

Het nieuwe jaar begint meteen goed bij Videoland want vanaf 1 januari kun jij beginnen met streamen van het nieuwe seizoen van 'Echte Meisjes In De Jungle'. het beste medicijn op 'nationale uitbrakdag'!

Famke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Bibi en Kelly van der Veer en natuurlijk Michella Kox en Louisa Janssen gaan het avontuur van hun leven aan in een nieuw seizoen 'Echte Meisje In De Jungle' bij Videoland.


In het programma gaan verschillende bekende Nederlandse reality-tv sterren de strijd met elkaar aan in de jungle. Na de succesvolle comeback van het programma begin van dit jaar kon een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven. Vorige week won het programma ook nog de 'Dutch Reality Award' voor het reality-tv programma van 2023. Valerio Zeno is wederom de presentator van het programma.

'Echte Meisjes In De Jungle' wordt geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland en is vanaf 1 januari exclusief te streamen bij Videoland.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers