Dan zie je 'Echte Meisjes In De Jungle' bij Videoland

dinsdag 5 december 2023
Foto: Videoland - © RTL 2023

Het nieuwe jaar begint meteen goed bij Videoland want vanaf 1 januari kun jij beginnen met streamen van het nieuwe seizoen van 'Echte Meisjes In De Jungle'. het beste medicijn op 'nationale uitbrakdag'!

Famke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Bibi en Kelly van der Veer en natuurlijk Michella Kox en Louisa Janssen gaan het avontuur van hun leven aan in een nieuw seizoen 'Echte Meisje In De Jungle' bij Videoland.


In het programma gaan verschillende bekende Nederlandse reality-tv sterren de strijd met elkaar aan in de jungle. Na de succesvolle comeback van het programma begin van dit jaar kon een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven. Vorige week won het programma ook nog de 'Dutch Reality Award' voor het reality-tv programma van 2023. Valerio Zeno is wederom de presentator van het programma.

'Echte Meisjes In De Jungle' wordt geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland en is vanaf 1 januari exclusief te streamen bij Videoland.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Down The Road' (BNNVARA)

De groep komt aan in Vancouver, helemaal in het westen van Canada. Ze verblijven in een prachtig huis bij de oceaan. Maar zowel bij de jongens als de meisjes zorgt de kamerverdeling voor heel wat wrevel. De volgende dag stappen ze de boot op voor een wonderlijk snorkelavontuur tussen zeehonden.

'Down the Road', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers