Dan is de finale van 'Big Brother 2023'

maandag 20 februari 2023
Foto: RTL 5 - © Wesley de Wit 2022

Het derde seizoen van 'Big Brother' is nog volop bezig. Anders dan vorig jaar is de datum van de finale nu wel bekend. Zo weten kijkers hoeveel weken er nog resten om hun topfavorieten in het huis te houden.

Het derde seizoen van de populaire realityserie komt op 1 april ten einde – en dat is geen grap. De bewoners spelen zijn spel dit seizoen alleen. Wie doorstaat alle uitdagingen, weet zijn medebewoners te slim af te zijn en gaat naar huis met de jackpot?  

'Big Brother: de Finale', zaterdag 1 april om 20.00 uur te zien bij RTL 5.Lees ook:
Deze kandidaten gaan de uitdaging met 'Big Brother' aan

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers