Chantal Janzen, Marieke Elsinga en Gerard Joling vieren guilty pleasures in 'Fout Maar Goud'

woensdag 31 augustus 2022
Foto: RTL 4 - © RTL 2022

Guilty pleasures: we durven er niet altijd voor uit te komen, maar iedereen heeft ze! Met een bak popcorn in de hand kijken naar de 'Kardashians' of 'Too Hot to Handle', té veel chocolade eten (want chocola heb je nooit genoeg), kerstmuziek luisteren in het voorjaar en losgaan op ABBA als niemand kijkt.

Chantal Janzen presenteert de nieuwe RTL-show 'Fout Maar Goud' bij RTL 4 en kijkers kunnen gewoon ongegeneerd meedoen. Teamcaptains Marieke Elsinga en Gerard Joling leiden hun teams door meerdere spelrondes, met als missie de foute mystery guest van het andere team te ontmaskeren.


Gedurende de show worden er verschillende spelronden gespeeld waar punten mee te verdienen zijn. Het panel dat een ronde wint, krijgt daarmee niet alleen punten, maar ook een hint over de mysterie guest van het andere team. Hoe meer rondes je wint, hoe meer aanwijzingen kunnen helpen bij het ontrafelen van het mysterie. Een van de veelbelovende spelrondes speelt zich af op een unieke locatie: in de ‘Giechel van Geer’. Foute antwoorden worden bestraft met het trekken van een tand door één van de teamleden die letterlijk ín de giechel staat. Het weghalen brengt echter wel een enorm groot risico met zich mee; de ‘Giechel van Geer’ kan namelijk dichtklappen. Als dat gebeurt, dan is het klaar en zijn de punten voor het andere team. Als alle spellen zijn gespeeld, vindt aan het eind de grote finale plaats en proberen de teams de mysterie guest van het andere team eindelijk te ontmaskeren. Wie raadt het goed en pakt de winst?!

De gast-panelleden die zich onderdompelen in de wereld van de guilty pleasures zijn Mattie Valk, Ruth Jacott, Fred van Leer, Geraldine Kemper, Arno Kantelberg, Rolf Sanchez, Yuki Kempees, Patrick Martens, Monica Geuze, Ruben van der Meer, Miljuschka Witzenhausen, Rick Paul van Mulligen, Nynke de Jongh, Kees Tol, Domien Verschuuren en Vivienne van den Assem.

'Fout Maar Goud' wordt geproduceerd door Blue Circle en is vanaf donderdag 1 september acht weken lang te zien bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers