BNN komt met een derde seizoen van 'Smeris'

donderdag 28 mei 2015

Nog voordat het tweede seizoen van 'Smeris' aanstaande zondag zijn hoogtepunt bereikt, is de komst van een derde seizoen 'Smeris' bevestigd .Dus kan het schrijversteam samen met het duo, Van Koningsbrugge en Van de Ven, meteen door met het bedenken van nieuwe verhaallijnen.

De BNN-serie heeft een grote schare fans en BNN en NPO3 zijn zeer tevreden over de resultaten van de spannende politieserie. Daarom de keuze voor een derde seizoen.

In seizoen drie van 'Smeris' raken Theo en Willem verzeild in de oorlog tussen internationale inlichtingendiensten en extreem fanatieke terroristen. In dit seizoen wordt de boel op scherp gezet: ‘Hoe ver zijn Theo en Willem bereid te gaan om de misdaad tot een halt te roepen? En wat is de prijs die ze daarvoor betalen?’

Jeroen en Dennis: 'We hoopten er op en hielden er al stiekem rekening mee, dus de hersenen dampen al van de ideeën. Zoals de Engelsen dat zo mooi weten te zeggen: ‘Dit wordt een seizoen dat zijn weerga niet kent’. Maar dan in het Engels natuurlijk. We zullen de kijkers niet teleurstellen. In tegendeel: oh oh oh!'

Aanstaande zondag is de bloedstollende ‘grande finale’ van het tweede seizoen. Willem slaat noodgedwongen op de vlucht als hij valselijk wordt beschuldigd van moord. Terwijl het hele politiekorps Amsterdam hem op de hielen zit, probeert Willem alles op alles te zetten om Theo de waarheid in te laten zien over zijn vader. Zelfs als dit voor Willem zijn eigen dood kan betekenen.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers