'Bluf'-trio dit najaar bij RTL 5 in comedyserie 'All-in Kitchen'

woensdag 6 juli 2016

De personages Tjé (Géza Weisz), Hein (Javier Guzman) en Julian (Teun Kuilboer), bekend uit de succesvolle serie 'Bluf', zijn in het najaar bij RTL 5 en Videoland te zien in een nieuwe tiendelige comedyserie: 'All-in Kitchen'.

Samen met Kiki van Deursen, Lisa Zweerman, Manuel Broekman, Kees Boot en Dirk Zeelenberg vormen zij de sterke cast van de serie die draait om vriendschap, liefde, spanning, koken en een klein beetje poker.


In 'All-in Kitchen' gaan goede vrienden Tjé en Hein op zoek naar een nieuw doel, appartement én vrouw in hun leven. Nadat Heins broer Philip - professioneel pokerspeler en kostwinner van de groep - naar Amerika is vertrokken, moeten de heren hun eigen boontjes doppen. De helpende hand wordt hen aangereikt door zakenman Bert (Kees Boot). Hij vraagt hen het restaurant van zijn vriend en vastgoedmagnaat Marcel (Dirk Zeelenberg) te redden.

Valerie (Kiki van Deursen), dochter van Bert en bedrijfsleider van restaurant 'Alwin's Kitchen', is allerminst blij met het plan van haar vader en weigert met dit zooitje ongeregeld samen te werken. Totdat ze ontdekt wat het daadwerkelijke plan van haar vader is. Bert gelooft namelijk helemaal niet dat Tjé en Hein in staat zijn een restaurant te runnen en hoopt het restaurant voor een prikkie over te kunnen nemen. Daarmee komt Valerie voor een dilemma te staan; is ze bereid haar trots te laten varen en de mannen een helpende hand te bieden of kiest ze partij voor haar vader?

Wanneer de rigoureuze aanpak van het duo direct leidt tot catastrofale gevolgen, besluiten Hein en Tjé pokervriend Julian om hulp te vragen. Als blijkt dat hij net zo blut is als zij en eigenlijk hoopte op een baantje in het restaurant, krijgen ze een ingeving voor een briljante formule: de bezoekers mogen na afloop van hun etentje pokeren om de rekening. 'All-in Kitchen' is geboren.

'All-in Kitchen' wordt geproduceerd door NL Film. De serie is vanaf het najaar wekelijks zowel te zien bij RTL 5 als bij Videoland.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers