'BinnensteBuiten' krijgt weekendeditie

vrijdag 18 december 2015

Het succesvolle KRO-NCRV programma 'BinnensteBuiten' krijgt vanaf begin volgend jaar een weekendeditie. Vanaf 9 januari 2016 worden iedere zaterdagmiddag een aantal hoogtepunten uit 'BinnensteBuiten' in een 50 minuten durende special opnieuw uitgezonden.

'BinnensteBuiten' is vanaf 5 oktober  iedere werkdag om 18.50 uur op NPO 2 te zien en heeft inmiddels een grote groep vaste groep kijkers aan zich gebonden. Het programma biedt een kijkje binnens- en buitenshuis waarbij mensen vol liefde en op een inspirerende manier vertellen over hun bijzondere woning, opvallende interieur of indrukwekkende moestuin. Een aantal experts geeft advies op het gebied van koken, klussen en tuinieren.


Eindredacteur Harmke Schaart is blij met de uitbreiding in het weekend. 'Op deze manier kunnen we ook de mensen bereiken die door de week in de vooravond nauwelijks tijd hebben om televisie te kijken.  We zijn verrast door de grote respons en hebben er enorm veel zin om het programma volgend jaar uit te bouwen. We merken aan de reacties dat kijkers het waarderen dat duurzaamheid in 'BinnensteBuiten' een belangrijk thema is, zonder dat er nadruk op ligt.'

'BinnensteBuiten' is op maandag 4 januari terug op NPO 2, om 18.50 uur. De eerste 'BinnensteBuiten Weekendeditie' is op 9 januari om 17.10 uur te zien op NPO 2.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers