Bijzonder verrassend 25ste seizoen voor 'GTST'

zondag 31 augustus 2014

'Goede Tijden, Slechte Tijden' luidt een bijzonder jaar in. Niet alleen gaat het 25ste seizoen van de succesvolle serie maandag 1 september van start, ook wordt op vrijdag 17 oktober een mijlpaal gevierd: de 5000e aflevering.

De populaire RTL 4-serie heeft komend seizoen dan ook veel bijzondere verrassingen in petto. 'GTST' sloot het 24ste seizoen af met een record aantal kijkers. Ruim 1.8 miljoen fans keken naar de slotaflevering. In het nieuwe seizoen wordt duidelijk hoe zorgelijk de situatie van Sjors is na de aanslag op haar, welke gevolgen de openbaring van Maxime heeft en hoe Anton steeds meer geïsoleerd raakt door Rikki’s beschuldigingen.


Lorena zet haar chantage voort, waarmee ze niet alleen Ludo steeds dieper in de problemen brengt, maar ook zelf in levensgevaar komt. Nadat Lorena eindelijk denkt haar achtervolgers te slim af te zijn, wordt ze aangereden...

Gigi Ravelli: 'Lorena is fantastisch om te spelen. Ze komt altijd weer in situaties terecht waar ze zichzelf uit moet zien te redden. Hopelijk gaat dat ook in het 25ste seizoen weer lukken.'

Bing houdt Tim verantwoordelijk voor de levensbedreigende situatie van Sjors. Als beide heren ook nog eens hun zinnen zetten op de uitbating van hetzelfde pand, barst de strijd pas echt los. Wat een zakelijk duel lijkt, blijkt een persoonlijke vete te zijn.

Anton raakt steeds meer geïsoleerd door Rikki’s beschuldiging van aanranding. Is Bianca de enige op wiens steun hij kan rekenen? Wiet besluit Sjoerd, die inmiddels beide ouders de rug toe heeft gekeerd, in te lichten over het feit dat zij twijfelt aan het verhaal van haar vriendin. Rikki heeft op haar beurt steeds meer moeite om haar leugen in stand te houden.

Elvira Out: 'Bianca en ik zijn steeds meer op elkaar gaan lijken het afgelopen half jaar. Het was een heftige periode voor Anton en haar. In het nieuwe seizoen komen we toe aan meer liefde en intimiteit.'

Ondertussen lopen de spanningen in huize Sanders hoog op. De openbaring van Maxime, dat zij de echte moeder van Vincent is, slaat in als een bom. Ludo en Vincent willen niets meer met haar te maken hebben. Ook de liefde tussen Vincent en Nina komt onder zware druk te staan. Is hun relatie daar tegen bestand?

Oscar Aerts: 'Wat ik mooi aan Vincent vind, is dat hij heel bevlogen is én loyaal is aan zijn eigen wil. Vincent heeft het hart op de tong en verschilt daarmee behoorlijk van mijn eigen karakter. Als je wilt weten hoe het afloopt tussen Nina en Vincent, ben je bij mij aan het verkeerde adres!'

'GTST', vanaf maandag 1 september elke werkdag om 20.00 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers