'Below Deck Adventure' vanaf woensdag op Hayu

dinsdag 1 november 2022
Foto: Hayu - © Media Tornado 2022

De wind draait als de gloednieuwe serie 'Below Deck Adventure' vertrekt voor een onvergetelijke Scandinavische excursie vol actie.

De gloednieuwe serie 'Below Deck Adventure' is vanaf 2 november beschikbaar om te streamen op Hayu.


De nieuwe bemanning bestaat uit Kapitein Kerry Titheradge, Chef Jess Condy, Bosun Lewis Lupton, Chief Stew Faye Clarke, Stews Kasie Faddah en Oriana Schneps en Kyle Dickard, Michael Gilman en Nathan Morely die de uitvoerende taken op zich nemen.

Hayu neemt kijkers mee, verder dan het dek en het jacht in de nieuwste versie van de Emmy Award-genomineerde franchise. De passagiers paragliden vanaf de jacht, verkennen grotten en maken extreme helikoptervluchten langs de Noorse fjorden. De serie biedt gasten die hun grenzen willen verleggen een onvergetelijke ervaring langs de pittoreske landschappen die rijk zijn aan de geschiedenis van de Vikingen.

Dit seizoen op 'Below Deck Adventure' houdt Kapitein Kerry Titheradge, een bekwame kapitein met tientallen jaren ervaring in wateren over de hele wereld, de bemanning van motorjacht Mercury in het gareel terwijl ze door de gevaarlijk smalle maar adembenemende fjorden varen. Hij geeft zijn team de opdracht om de ultieme ervaring voor hun gasten samen te stellen met excursies als de Valdall-grotten verkennen, paragliden in Andalsnes en dat allemaal in de onvoorspelbare koude wateren van Noorwegen. Chef Jess Condy is een reislustig type dat uitmuntendheid eist; Manager Faye Clarke verliet haar invloedrijke baan in de zakenwereld voor het leven aan boord; Managers Oriana Schneps en Kasie Faddah, die aankomen met een uitdagende geschiedenis nadat ze eerder hebben samengewerkt, strijden om de positie van tweede manager. Bosun Lewis Lupton en matrozen Nathan Morely, Michael Gilman en Kyle Dickard komen samen in dit ijskoude watergebied. Sommige situaties raken verhit wanneer niet aan de verwachtingen wordt voldaan en interpersoonlijke conflicten tot een hoogtepunt komen terwijl ze ernaar streven hun gasten te plezieren. De crew trotseert stormachtige zeeën en komen samen om de chartergasten een ervaring van hun leven te geven.

Ontmoet de crew

Kapitein Kerry Titheradge
Kapitein Kerry Titheradge is met zijn ervaring op onder meer de Middellandse Zee, het Caribisch gebied en het Noordwesten van de Stille Oceaan goed voorbereid om de Noordse zeeën te bevaren. Hij is een gedisciplineerde en eerlijke leider en heeft bijna 30 jaar ervaring in het werken op jachten en bijna twee decennia in de zeilsport. Als hij niet in de stuurhut zit, brengt kapitein Kerry tijd door met zijn kinderen in Palm Beach Gardens, Fla. Dit seizoen wordt zijn leiderschap op de proef gesteld wanneer een bemanningslid in het begin ongehoorzaam wordt en hij opnieuw moet leren zijn team te vertrouwen.

Faye Clarke, Chief Stew
Faye Clarke, komt uit het zuidoosten van Londen, ze groeide op als een competitief persoon die een winnaar in hart en nieren is. Op haar 21e pakte ze met de hulp van haar ouders haar koffers en reisde meer dan tien jaar lang de wereld rond. Als vrouw die van vele markten thuis is, maakte Faye een carrièrestap. Ze verliet het bedrijfsleven en vertrok naar Italië om in de jacht branche te gaan werken. Als Chief Stew staat ze voor de uitdaging om haar team te laten samenwerken en zet ze zichzelf onder druk om het goed te doen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat ze respect krijgt van haar bemanning.

Jessica Condy, Chef-kok
Chef-kok Jessica Conde is zelfverzekerd, enthousiast, hardwerkend, gepassioneerd over eten en heeft alle vakjes in haar carrière afgevinkt, behalve werken op koud water. Ze brengt haar expertise als gecertificeerd voedingscoach en haar specialisme in de Mediterraansee en Aziatische fusionkeuken aan boord van de Mercury voor de veeleisende chartergasten. Met een sterke horeca-achtergrond zowel aan land als op zee, en haar ervaring in het Middellandse Zeegebied, worstelt chef Jessica om zich aan te passen aan het gebrek aan voorzieningen in Alesund in Noorwegen. Hoewel de gasten altijd onder de indruk zijn, is chef-kok Jessica een perfectionist, wat spanning veroorzaakt tussen haar en het interieurteam.

Kyle Dickard, Deckhand
Kyle, geboren en getogen in Texas, verliet de staat op 19-jarige leeftijd om zijn droom na te jagen: de wereld rondreizen. Toen hij op de Bahama’s het zeilen ontdekte, wist Kyle dat werken aan dek perfect bij hem paste en heeft hij nooit meer omgekeken. Met meer dan vijf jaar ervaring op zee is Kyle een sterke matroos die graag nieuwe wateren bevaart. Met zijn zuidelijke charme komt hij vaak goed weg, maar als hij onenigheid krijgt met een ander bemanningslid komt hij in woelige wateren terecht.

Kasie Faddah, Stew
Kasie Faddah is een echte avonturier en adrenalinejunkie. Ze woont momenteel in de jungle van Costa Rica. Nadat ze de mormoonse kerk verliet, maakte Kasie het haar missie om haar leven te leiden en haar normen te herdefiniëren, waardoor zeilen de perfecte beroepskeuze voor haar werd. Naast het verkennen van de wereld, zijn haar grote passies beachvolleybal, luchtsporten en trapezevliegen. Als steward heeft Kasie moeite om met iedereen in haar team overweg te kunnen, wat voor onenigheid aan boord zorgt.

Michael Gilman, Deckhand
Mike Gilman, woonachtig op Long Island, heeft zijn studie Informatica opgegeven voor een leven op zee. Als groentje met ervaring op commerciële schepen komt Mike naar Mercury om de wereld van jachten te leren kennen. Hoewel hij van het water en reizen houdt, worstelt hij met de eisen van een motorjacht. Door de druk van zijn team en het drama tussen de andere teams moet Mike beslissen of het "witte boot"-leven iets voor hem is.

Lewis Lupton, Bootsman
Lewis Lupton is afgestudeerd aan de UK Sailing Academy en stapt aan boord van Mercury als bootsman met ervaring in het Middellandse Zeegebied en een grote liefde voor zeilen. Op zijn vorige jacht is hij snel opgeklommen van matroos tot eerste officier en hij staat te popelen om met een groter team en boot te werken. Als vriendelijke leider leert Lewis op de harde manier dat het niet altijd gemakkelijk is om zowel baas als vriend te zijn als hij zijn team op het dek managet.

Nathan Morley, Deckhand
Als sinds hij een kind was, is Nathan Morley liefhebber van vissen en duiken. Daarom wist hij altijd al dat hij op het water zou gaan werken. Toen hij 18 jaar oud was, liep hij een jachthaven binnen en vroeg voor de grap om een baan bij een kapitein. Toen de kapitein ja zei, werd de rest geschiedenis. Nathan werkt sinds 2017 in de jachtbouw en is daardoor een volleerd matroos met een liefde voor avontuur, waaronder bijlwerpen, wandelen, snowboarden en yoga. Nathan is meestal verlegen en zachtaardig, maar voor de charter gasten komt hij tot leven als een natuurlijke entertainer. Maar zal de vele tijd die hij met de gasten doorbrengt wrijving veroorzaken in zijn team?

Oriana Schneps, Stew
Oriana heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot het water en begon tijdens haar middelbare schooltijd met werken in een aquarium in Boston. Tijdens haar studie nam ze deel aan een onderzoeksexpeditie naar duiken op de Bahama's en startte daarna haar carrière in de jachtwereld. Oriana is een harde werker met ervaring als chef stew en is vastbesloten zich te bewijzen in het interieurteam. Wanneer ze echter verstrikt raakt in conflicten binnen haar team, moet ze bewijzen dat ze in staat is om boven zichzelf uit te stijgen om de klus te klaren.

Stream de gloednieuwe serie 'Below Deck Adventure' boordevol avontuur vanaf 2 november op Hayu.

Persbericht Media Tornado/Hayu
https://get.hayu.com/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers