Bekijk de trailer van Videoland's documentaireserie 'Ali Bouali'

zaterdag 9 oktober 2021

Op zaterdag 16 oktober wordt Ali B veertig jaar. Diezelfde dag verschijnt de vierdelige documentaireserie 'Ali Bouali'. In de Videoland Original geeft Ali een uniek kijkje in zijn privéleven en vertelt hij voor het eerst over heftige gebeurtenissen in zijn leven, van verslavingen tot geweld.

Over de band met zijn ouders, Marokko, zijn kinderen en waar zijn drive vandaan komt. Hoe hij het vanuit een achterstandswijk schopte tot De Knuffelmarokkaan van Nederland en zich ontplooide tot rapper, veelzijdig TV-personality en ondernemer. Naast Ali zelf komen zijn vrouw, familie en jeugdvrienden voor het eerst aan het woord en spreken onder anderen collega-vrienden Marco Borsato, Boef, Waylon en Brace eerlijk over hun relatie met hem.Première in Capital C
De vierdelige documentaireserie 'Ali Bouali' gaat op 15 oktober in première bij Capital C in Amsterdam. De serie is vanaf 16 oktober in zijn geheel te zien bij Videoland. Het rauwe, persoonlijke portret is geregisseerd door Mark Leene en geproduceerd door NewBe, in samenwerking met SPEC.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers