Bekijk de sneak peek van aflevering 1 van 'The Walking Dead's laatste seizoen

woensdag 18 augustus 2021

In het laatste seizoen van 'The Walking Dead' worstelen de bewoners van Alexandria om de stad te herstellen. Ook de overlevenden van de val van het Koninkrijk en het afgebrande Hilltop hebben moeite met Maggie en haar nieuwe groep, de Wardens.

Alexandria heeft meer mensen dan het kan voeden en beschermen. Hun situatie is nijpend als spanningen door gebeurtenissen uit het verleden oplaaien en zelfbehoud naar de oppervlakte stijgt binnen de verwoeste muren. Bekijk hieronder de sneak peek van de eerste aflevering van het laatste seizoen.



Kijk het laatste seizoen van 'The Walking Dead' vanaf maandag 23 augustus op Star via Disney+ en ook vanaf dan, elke maandagavond een nieuwe aflevering om 22.00 uur op FOX.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers