Bekende Nederlanders geven een stem aan de natuur

zaterdag 9 december 2023
Foto: Videoland - © RTL 2023

Vanaf 18 december zullen vier bekende Nederlanders letterlijk een stem geven aan de natuur. In de vierdelige natuurdocumentaire 'In Het Wild', van natuurfilmmaker Luc Enting, maken we kennis met een keur aan diersoorten die leven in Nederlandse natuurgebieden.

Elk van de vier afleveringen wordt op passende wijze ingevuld door een bekende Nederlander met per aflevering een eigen specifieke thema. Dit zijn: Chantal Janzen, Raven van Dorst, Jaap Reesema en René van der Gijp.


De BN'ers nemen elk een aflevering voor hun rekening en zullen hiervoor tevens de voice-over zijn. Hiermee geven ze een geheel eigen invulling aan een van de vier thema’s. Ieder van hen brengt zijn unieke persoonlijkheid en passie voor de natuur in de documentaire reeks, waardoor elke aflevering een eigen karakter heeft.

Over 'In het Wild'
Het beeldmateriaal voor deze indrukwekkende natuurdocumentairereeks is vastgelegd door niemand minder dan de gerenommeerde natuurfilmmaker Luc Enting, bekend van zijn natuurfilm 'Wild'. De vier afleveringen geven een ongeëvenaarde kijk op diverse diersoorten die hun thuis hebben in verschillende Nederlandse natuurgebieden. 'In Het Wild' is een unieke documentairereeks die zowel natuurliefhebbers als nieuwsgierige kijkers zal boeien.

De vierdelige natuurdocumentaire 'In Het Wild' is geproduceerd door &C TV i.s.m. Luc Enting Films en vanaf 18 december in zijn geheel te zien bij Videoland.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers