Bekende hiphopartiest Lil Jon komt met out-of-the-box renovaties in 'Lil Jon Wants To Do What?'

maandag 10 april 2023
Foto: discovery+ - © Discovery Benelux 2023

Hiphopartiest Lil Jon, bekend van de megahit Yeah! (samen met Usher en Ludacris) en de single Turn Down for What heeft ook een passie voor design.

Daarom was het voor hem een ‘no-brainer’ toen hij gevraagd werd om mee te werken aan een renovatieprogramma. In 'Lil Jon Wants To Do What?' verbouwt hij samen met goede vriendin en design-expert Anitra Mecadon – die we kennen van Mega Dens – huizen op een zeer out-of-the-box wijze. Lil Jon en Anitra helpen sceptische bewoners die het gevoel hebben dat ze vastzitten in een saai huis en weleens wat anders willen. Laat dat maar aan de creatieve Lil Jon over. Hij deinst er niet voor terug om de renovatie rigoureus aan te pakken en haalt de eigenaren daarbij ver uit hun veilige comfortzone. Met spectaculaire resultaten tot gevolg.


The sky is the limit!
Lil Jon en Anitra doen wat andere interieurdesigners mogelijk niet zouden durven. Van het slopen van een plafond voor meer hoogte en het daarbij plaatsen van enorme ramen tot het volledig strippen van de kelder voor het aanleggen van een ‘speakeasy’ – een persoonlijk huisbar. Lil Jon zoekt daarbij duidelijk de grenzen op en het is aan Anitra en haar team om de buitengewone voorstellen werkelijkheid te maken. Soms zal ze zich afvragen ‘Lil Jon wants to do what?’ maar vervolgens is ze zelf ook creatief en ondernemend genoeg om het op perfecte wijze uit te voeren, zodat niet alleen Lil Jon, maar vooral ook de huiseigenaar helemaal happy is.

'Lil Jon Wants To Do What?' is vanaf dinsdag 11 april te zien op discovery+.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers