'Beat The Champions' krijgt tweede seizoen op RTL 4

zaterdag 2 oktober 2021

Na het succes van het eerste seizoen heeft RTL 4 besloten om een tweede seizoen van 'Beat the Champions' te bestellen. In 'Beat the Champions' krijgen quizliefhebbers de ultieme kans om solo te strijden tegen een team van vijf superquizers, in de hoop een grote geldprijs te winnen.

'Beat The Champions' wordt geproduceerd door ITV Studios Nederland en wordt eind dit jaar uitgezonden in het prime time slot op RTL 4. Terwijl Nederlanders zich stilaan kunnen voorbereiden zijn op het tweede seizoen, is het programma in thuisland Groot-Brittannië al aan zijn vierde serie toe.


'Beat The Chasers', zoals het format oorspronkelijk heet, wordt gemaakt en internationaal gedistribueerd door ITV Studios.Naast Nederland en Groot-Brittannië wordt het programma ook uitgezonden in onder meer Australië, Finland, en Spanje.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Alleskunner' (SBS6)

De 45 overgebleven vips worden ultiem op de proef gesteld. Zo wordt getest of ze beschikken over losse heupjes, moeten ze anagrammen oplossen en hoe eet je een koekje dat op je voorhoofd ligt, zonder je handen te gebruiken?

'De Alleskunner VIPS', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers