Avontuurlijke singles op zoek naar liefde in datingshow 'Wildkampeerders'

vrijdag 17 juni 2022
Foto: SBS6 - © Talpa Network 2022

Een etmaal lang daten en kamperen met een potentiŽle grote liefde. Niets 'speeddaten' of 'even snel uit eten', maar echt de tijd voor elkaar nemen op ťťn van de meest uiteenlopende en romantische kampeerplekjes van Nederland.

Dat is wat singles, wild van kamperen of (nog) niet, gaan doen in de nieuwe datingshow 'Wildkampeerders'. Eén ding is zeker: ze zetten hoe dan ook een tentje op én blijven slapen. Maar, is er na vierentwintig uur sprake van een match of wordt de tent zo snel mogelijk weer afgebroken?


Samen de tent opzetten, gezellig koken op een te kleine campingbrander, marshmallows roosteren en goede gesprekken rond het kampvuur. De singles in 'Wildkampeerders' grijpen ieder moment aan om te onderzoeken of de interesse in elkaar voldoende is om elkaar vaker te gaan zien. Gaan ze na een nacht kamperen door het leven als een 'ANWB-stelletje' en trekken ze beiden exact dezelfde outfit aan? Of blijft het avontuur beperkt tot dit korte kampeeravontuur?

'Wildkampeerders' wordt geproduceerd door Bombilate Media en is een samenwerking met ANWB.

'Wildkampeerders', vanaf zaterdag 18 juni wekelijks om 16.30 uur op SBS6 en op KIJK.nl.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers