Avontuurlijke singles op zoek naar liefde in datingshow 'Wildkampeerders'

vrijdag 17 juni 2022
Foto: SBS6 - © Talpa Network 2022

Een etmaal lang daten en kamperen met een potentiële grote liefde. Niets 'speeddaten' of 'even snel uit eten', maar echt de tijd voor elkaar nemen op één van de meest uiteenlopende en romantische kampeerplekjes van Nederland.

Dat is wat singles, wild van kamperen of (nog) niet, gaan doen in de nieuwe datingshow 'Wildkampeerders'. Eén ding is zeker: ze zetten hoe dan ook een tentje op én blijven slapen. Maar, is er na vierentwintig uur sprake van een match of wordt de tent zo snel mogelijk weer afgebroken?


Samen de tent opzetten, gezellig koken op een te kleine campingbrander, marshmallows roosteren en goede gesprekken rond het kampvuur. De singles in 'Wildkampeerders' grijpen ieder moment aan om te onderzoeken of de interesse in elkaar voldoende is om elkaar vaker te gaan zien. Gaan ze na een nacht kamperen door het leven als een 'ANWB-stelletje' en trekken ze beiden exact dezelfde outfit aan? Of blijft het avontuur beperkt tot dit korte kampeeravontuur?

'Wildkampeerders' wordt geproduceerd door Bombilate Media en is een samenwerking met ANWB.

'Wildkampeerders', vanaf zaterdag 18 juni wekelijks om 16.30 uur op SBS6 en op KIJK.nl.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers