Artiesten uit 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' in Paradiso

woensdag 12 september 2012

Nielson, Mevrouw Tamara, Daniel Versteegh, Rogier Pelgrim, Mattanja Joy Bradley, Douwe Bob Posthuma en Angela Moyra: de zeven finalisten uit het veelgeprezen VARA/BNN-programma 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' maken op donderdag 11 oktober allemaal hun opwachting in de Amsterdamse poptempel Paradiso.

Ze treden daar op tijdens een uniek 'Beste Singer-Songwriter van Nederland'-concert, dat wordt gepresenteerd door Giel Beelen.


De kaartverkoop voor dit evenement gaat vanaf vandaag van start via de website http://www.debestesingersongwriter.nl.

De afgelopen weken ging Giel Beelen in het VARA/BNN-programma 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' op Nederland 3 op zoek naar de beste, nieuwe singer-songwriters van het land. Hij werd daarin bijgestaan door onder anderen Gerard Ekdom, Eric Corton, Claudia de Breij, Ilse de Lange, Tim Knol, Leo Blokhuis en Miss Montreal.

Op 27 augustus wezen Giel en zijn muzikale vrienden Douwe Bob Posthuma aan als 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' in de live-finale in ‘Het Paard van Troje’ in Den Haag.

Giel Beelen: 'Ik ben nog steeds trots op alle singer-songwriters die hebben meegedaan aan het programma. We hebben heel veel reacties gehad van mensen die er tijdens de finale in Den Haag bij hadden willen zijn. Ik ben dan ook blij dat er nu ook nog een concert komt. En dat nog wel op de heilige grond van poptempel Paradiso.'

Speciaal concert van de artiesten uit 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland', donderdag 11 oktober in Paradiso in Amsterdam.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers