Arie Boomsma dit najaar tweede presentator 'KRO De Wandeling'

zaterdag 21 juni 2014

Met ingang van het nieuwe televisieseizoen krijgt het programma 'KRO De Wandeling' een tweede presentator. Arie Boomsma en de huidige presentator Sander de Kramer zullen beurtelings gesprekken voeren met mensen die hun hart volgen.

Arie Boomsma: 'Wat wil een interviewer nou nog meer? Persoonlijke gesprekken voeren op prachtige plekken in het land. Een mooier interviewprogramma dan 'KRO De Wandeling' is nauwelijks denkbaar.'


Vanwege de druk van de wekelijkse uitzendingen van 'KRO De Wandeling' per jaar is er besloten om vanaf het volgende seizoen de presentatie te verdelen onder twee presentatoren: Arie Boomsma en Sander de Kramer.

Sander is sinds oktober 2012 presentator van 'KRO De Wandeling'. Naast zijn presentatiewerkzaamheden is hij ook columnist en schrijver. Omdat De Kramer herstellende is van een virusinfectie zal hij pas later in het seizoen terugkeren. In de zomerperiode blijft hij overigens wel te zien, omdat er herhalingen van het afgelopen seizoen worden uitgezonden.

Het nieuwe seizoen van 'KRO De Wandeling' start op zaterdag 6 september om 18.30 uur bij de KRO op Nederland 2.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers