André van Duin, Renée Soutendijk en Debbie & Paul in 'Tijd voor MAX Eindejaarsshow'

donderdag 30 november 2023
Foto: © Omroep MAX 2023

Traditiegetrouw sluiten Martine van Os en Sybrand Niessen het jaar feestelijk af met de 'Tijd voor MAX Oudejaarsshow'. In de laatste uitzending van dit jaar ontvangen ze onder anderen André van Duin, Renée Soutendijk en Debbie & Paul van B&B Vol Liefde.

Het is tijd voor oliebollen en champagne! Martine van Os en Sybrand Niessen ontvangen op oudejaarsdag hun gasten in een feestelijk versierde studio. André van Duin schuift aan en hij treedt op met de titelsong 'Neem Me Mee' van de gelijknamige film, waarvoor hij de Nederlandse tekst schreef.


Ook Renée Soutendijk is te gast, zij vertelt over haar rol in deze film. In 2023 won Renée een Gouden Kalf voor haar rol in de film 'Sweet Dreams'. Debbie en Paul hebben een bewogen tijd achter de rug door hun deelname aan het populaire B&B Vol Liefde. Hoe kijken zij terug op het afgelopen jaar? Jamai maakt het feest compleet, hij brengt een muzikale ode aan Elton John.

'Tijd voor MAX Eindejaarsshow', zondag 31 december om 17.10 uur bij MAX op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kist' - William Rutten (EO)

Na een traumatiserende gebeurtenis in haar jeugd besluit schrijfster Saskia Noort zichzelf het zwijgen op te leggen. Met deze gebeurtenis sterft ook een deel van haar onbezorgde jeugd. Pas tientallen jaren later treedt ze in de openbaarheid met haar verhaal. Dit voelt als een herrijzenis.

'De Kist', om 23.25 uur bij de EO op NPO 2.

Dossiers