André van der Toorn presenteert 'De Alarmcentrale'

vrijdag 22 juli 2016

In het nieuwe SBS6-programma 'De Alarmcentrale' volgt presentator André van der Toorn het wel een wee van Nederlandse vakantiegangers in nood, die zich melden bij de alarmcentrale.

Nederlanders komen tijdens hun welverdiende vakantie nogal eens in de problemen. Dit loopt uiteen van autopech, ziekenhuisopnames en noodweer tot ernstige verkeersongelukken. André reist deze zomer af naar Frankrijk en Spanje om verhalen te horen van gedupeerde Nederlandse toeristen, die de alarmcentrale inschakelen voor hulp. Gelukkig staan de centrales dag en nacht klaar om de reizigers gerust te stellen en weer op weg te helpen.


'Er komen tijdens de zomer duizenden meldingen binnen bij de alarmcentrale van mensen die hulp zoeken. Helaas gebeuren er vaak genoeg van die vreselijke dingen waar je tijdens een vakantie helemaal niet op zit te wachten. Zelf heb ik een aantal jaar geleden ook de alarmcentrale moeten bellen toen ik in de berm belandde en een grote stalen pen de radiator van mijn auto doorboorde.. Dan ben je opgelucht als er iemand is die je uit de penarie kan helpen. Ik vind het mooi om te zien hoe de alarmcentrale mensen in de problemen op weg helpt en ik ben erg benieuwd naar de verhalen achter de problemen', aldus van der Toorn.

'De Alarmcentrale', vanaf dinsdag 30 augustus om 20.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers