Allerbeste chefs stomen BN'ers klaar in 'Superstar Chef'

maandag 23 april 2018

Acht bekende Nederlanders staan, met de crème de la crème van de Nederlandse chefkoks aan hun zijde, met het mes tussen de tanden in een keiharde culinaire strijd in 'Superstar Chef'.

Wekelijks krijgen alle duo's twee opdrachten en hebben de chefs de zware taak om de BN’ers hiervoor klaar te stomen. Dat kost bloed, zweet, tranen en fikse snijwonden.


Lukt het Ruben van der Meer, onder leiding van Freek van Noortwijk, om duo Ronald de Boer en Jaimie van Heije op culinair topniveau te verslaan? Of gaat Jan de Hoop, die bij aanvang van het programma nog geen ei kon bakken, er met de eer vandoor? En wat bakt Kaj Gorgels, een graag geziene gast in sterrenrestaurants, onder leiding van André Gerrits ervan?

Monique Smit vormt een enthousiast team met Peter Lute, en Jelka van Houten gaat met volle overgave aan de slag met Lucas Rive. Goedele Liekens wordt klaargestoomd in de restaurantkeuken van Ricardo van Ede en Anouk Hoogendijk hoopt zo veel mogelijk te leren van coach Joris Bijdendijk.

Onder leiding van presentator Tijl Beckand bereiden de duo’s de opdrachten. Aanvankelijk doen ze dit samen, maar al snel moet de BN’er het doen met slechts aanwijzingen van de chef en nog later staan ze er helemaal alleen voor.

De vakkundige juryleden, drie-sterren chef Sergio Herman, twee-sterren chef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen, beoordelen de teams. Welke BN’er lukt het om na acht weken zelfstandig op sterrenniveau te koken? Welke BN’er wordt onder begeleiding van een topchef, de eerste Superstar Chef?

‘Superstar Chef’ is een productie van TIN CAN.

'Superstar Chef', vanaf dinsdag 24 april om 20.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers