Airen Mylene presenteert 'vtwonen verbouwen of verhuizen' bij Net5

dinsdag 13 december 2016

Na het grote succes van 'vtwonen' weer verliefd op je huis bij SBS6, komt Net5 met een nieuwe spin-off. In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Airen Mylene stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen.

Er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het koppel verkeert in tweestrijd: verbouwen of verhuizen. De een wil koste wat het kost weg en de ander wil nooit zijn of haar huis opgeven. Wat kiezen ze als ze van beide opties kunnen proeven?


Aflevering 1
Verbouwen of verhuizen, dat is het dilemma waarin Thecla en Rob zich bevinden. Het koppel woont samen met hun drie zoons in een jaren ’70 hoekhuis in Rotterdam. De kinderen zijn opgegroeid in en rond het huis en daarom is het gezin erg gehecht aan de wijk waarin zij wonen. Ondertussen worden de jongens groter en het huis kleiner. Vooral de woonkamer is onhandig vanwege de U-vorm. Rob verkast het liefst met zijn gezin naar een ruimer en handiger ingedeeld huis. Maar voor Thecla en de kinderen is 'verhuizen' het verboden woord. Voordat het stel definitief een keuze maakt, krijgen ze de kans om beide opties te ervaren. Ze gaan proefwonen in een ander huis en tegelijkertijd krijgt hun woning een grote verbouwing. Interieurontwerper Frans Uyterlinde zorgt voor een verbluffende, inspirerende inrichting en finishing touch. Na een week moeten ze kiezen: verbouwen of verhuizen?

De verbouwingen worden bedacht en uitgevoerd door een team van vier interieurontwerpers: Carlein Kieboom, Frans Uyterlinde, Eva van de Ven, en Anya van de Wetering. Aannemer Arjen Pronk neemt de verbouwingen op zich.

vtwonen
Het magazine vtwonen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een crossmediaal merk met een website, webwinkel, shop in shops, een beurs en succesvolle programma's bij SBS6. Daarnaast is het merk een autoriteit op het gebied van styling. vtwonen verbouwen of verhuizen is de volgende uitbreiding naast de titels vtwonen weer verliefd op je huis en vtwonen zelf aan de slag.

'vtwonen verbouwen of verhuizen' wordt geproduceerd door IDTV en is mede mogelijk gemaakt door Findio.

'vtwonen verbouwen of verhuizen', vanaf woensdag 14 december om 20.30 uur bij Net5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers